Body & Soul Centra | Eva Eriksson

Energi healing Service inkluderar fysisk & mental hälsa och välmående.

Vilka kan använda sig av rena sin energi

Alla som känner att dom inte mår bra. De som har tunga händelser att bära med sig. de som varit/ är utsatta för misshandel fysiskt eller psykiskt. De som uåålevt tuffa trauman oavsett om det gäller skilsmässa eller förhållande inriktat. Människor som har det svårt i livet. Människor som önskar sig en ny start och börja så med en större chans till framgång.
Alla människor kan använda sig av det. jag har renat mig själv ett antal gånger genom livet och resultatet är omvälvande.

Vad händer efter man renat sin energi

Det tar lite tid innan den nya energin har stabiliserat och jämnat ut sig. Du får lite för hög energi först under första veckan efter din rensning. Under andra veckan börjar den nya energi rena allt som är utanför din kropp. Du känner dig mycket bättre efter ca 10 dagar du gjorde din rensning. Den tredje veckan börjar det hända nya bra möjlighet i ditt liv och från det, ökar dina chanser i livet och du mår bra, är glad och kan börja bygga upp på nytt. Dock bör man tänka på att inte vara i kretsar eller umgås med folk som skadar eller är destruktiva.

Kramiz Eva

 

11 okt 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)