Body & Soul Centra | Eva Eriksson

Energi healing Service inkluderar fysisk & mental hälsa och välmående.

Om oss

Om Mitt Centra

Jag har stor kunskap i olika frekvenser och vibrationer och hur de påverkar både vår kropp och sinne. Quantum field är ett stort intresse jag har och min lärdom av energi arbete, har kommit naturligt, genom mitt mediala arbete, då jag arbetar genom energier. Jag har arbetat som medium i över 27 år och skapat mig ett namn i de mediala kretsarna och medverkat i både Tv och Tidningar både i Sverige och utomlands.

Din väg till välmående börjar här. Body och Soul centra skapades av Tv Medium Eva Eriksson 2018. Body & Soul Centra boostar Akashic Energi Holistic läkning.

Evas Body & Soul Centra främjar hälsa som en personlig medvetenhet om att skapa en hälsosam livsstil, förstå sin roll av kroppens förmåga och förebyggande av sjukdomar.

Vi anser att välbefinnande är en viktig del av en persons förmåga att leva ett hälsosamt och meningsfullt liv i samhället i allmänhet och av en persons förmåga att återhämta sig från ett psykiskt hälsotillstånd i synnerhet.

 

When it comes to health, fitness and general wellbeing we all want to look and feel like the very best versions of ourselves.

Därför har Evas Body Centra skräddarsytt sin senaste Live Well-kampanj bara för dig. För dig som vill börja leva mer hälsosamt - och utan alla komplicerade Får och Får inte som kan förvirra dig.

Quantum Field Science- Ditt Energi fält

Note: Alla oturs händelser i ditt liv beror inte på dålig energi eller dylikt. Jag vänder mig till människor som upplevt denna onda cirkel under en lång tid, kanske efter svåra händelser. Jag jobbar inte med en person, där jag inte hittar orsak och verkan.

Eva

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)