Body & Soul Centra | Eva Eriksson

Energi healing Service inkluderar fysisk & mental hälsa och välmående.

När ingenting annat hjälper...

När du sitter fast och inget fungerar i ditt liv längre, och detta har hållt på under en längre tid. Kontakter tappas och chanser försvann lika fort som de dök upp, på ett nästan märkligt sätt och när allt fastnar och vänder i motsatt riktning för dig. Då kan det vara dags för en rensning av dålig stillastående energi. Utförs på distans under 3 dagar.

VARFÖR ANVÄNDA ENERGI TERAPI 

Din aura är ett energifält som strålar ut från ditt huvud och kropp. Din aura kan ses som det innehåller en projektion av ditt fysiska jag men i en icke-fysisk form. Auran kan också innehålla någon del av det icke fysiska Du, dina känslor, tankar och ande. Vissa människor som har ökad medvetenhet och kan förnimma energifältet, även om den inte är synlig för blotta ögat. Jag är en av dom

 

VARFÖR ANVÄNDA ENERGI RENSNING & ENERGI HEALING

Många människor vet inte vart man ska börja, och även om de gör det, har de ingen aning om hur man börjar lösa upp sina känslomässiga "saker". Energi balansering hjälper till att frigöra det från din kropp så att du kan komma tillbaka i balans. Energihealing fungerar på en helt annan nivå än att bara prata om våra emotionella utmaningar; det balanserar faktiskt kroppen i förhållande till dom så vi kan gå vidare. Det innebär att vi faktiskt tömmer emotionell energi och inte bara hittar sätt att leva med.

Om du har saker i ditt liv som orsakar en negativ "laddning" när du tänker på dom, pratar om dom eller känner dom, det orsakar en obalans eller stress i energisystemet. Dessa störningar påverkar sannolikt dig på en större nivå och stör din hälsa och lycka. Den goda nyheten är att dessa obalanser kan repareras.

Om du har fysiska och emotionelle problem och behandlar den fysiska kroppen ensam, löser du inte det, då anser du att den fysiska kroppen ensam inte kan ha orsakat det. Ett mångfacetterat förhållningssätt som involverar fysisk, känslomässig och andlig läkning är enligt min mening det bästa sättet att läka fullständigt och permanent.

Kramiz Eva

 

11 okt 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)