Body & Soul Centra | Eva Eriksson

Energi healing Service inkluderar fysisk & mental hälsa och välmående.

Badenergi

Känns som en Förbannelse

När du fått in destruktiv energi i ditt liv, är det väldigt svårt till omöjligt att få ett slut på det. Vanligtvis kan du möta ett problem som kanske drar in ytterligare ett i ditt liv, men med denna energi, drar du in katastrofalt mycket nya problem Situationen blir fort sämre och sämre. Saker händer som man kan vara ovetande till eller ens förstå, men ändå dock är dom i din verklighet och påverkar även andra människor i ditt liv. Plötsligt kan din älskade lämna dig och skälet kan vara mycket konstigt, eller vänner överger dig för gott.

De mest konstiga händelser kommer ske runt dig och det kommer aldrig avta, utan fortsätter kontinuerligt. Din ekonomi kommer försämras drastiskt och karriär / arbete kommer ge dig negativa upplevelser. Möjligheter som kanske en befodran kommer försvinna inom ett par dagar, lika fort som chanser dyker upp, kommer de försvinna. Du kommer aldrig ha en chans att ta tag i dom inom dom upplöses mitt framför dig. Det är en underlig känsla...eller när du pratar med vänner som du känner bra och plötsligt an du inte prata med dom, du kommer inte förstå vad dom menar och din upplevelse är, att dom pratar ologiskt men du når dom inte mer.

Denna energi kan jämföras med att ha fått en förbannelse lagd på sig. Avsikten är densamma, att förgöra och förstöra.

 

MER INFO

Denna energi har sitt ursprung i olika trauman i ditt liv. Om du varit utsatt för svåra händelser och haft det jobbigt och kämpigt. Kan du ha fått in denna energi som satt sig hos dig. Den kommer eller skapas alltid från något större som påverkat dig, kanske under längre tid.

Denna energi kommer förstöra ditt liv, om du inte kan få bort den. Och det är livsfarligt att be någon som inte kan energi arbete att utföra det. Precis som du vänder dig medicinskt vill du ha rätt medicin för dig. Samma sak gäller här. Du vill eliminera energin totalt och inte röra runt i den så den får en gnista att öka sig.

Än idag har jag inte mött någon som klarar av detta jobb, som jag. Ämnet är relativt nytt och få kan läsa energier och känna in frekvenser. Man måste vara aktiverad på hög nivå, för att ens kunna arbeta på denna nivå. Att flytta runt aura eller transportera eller vad dom nu hittar på, på nätet är en omöjlighet och ren bluff. Din aura eller energifält är som din själ, Den kan absolut inte bytas ut i levande agerande. De finns de som kan rota runt i ditt energifält och skada din aura. Det finns de som arbetar med dina chakran och öppnar upp dig totalt, vilket är livsfarligt. Du är som en motorväg från kosmos rakt in i din kropp. Vad som kan ta sig in är allt som rör sig där ute oavsett ursprung.

Många av er känner till mig sedan mina 30 år som Sveriges duktigaste medium / sierska på att se din framtid in i detalj, utan någon information från dig. med korrekt information. För mig är det naturligt att läsa av energier och arbeta med vibrationer och frekvenser. det är en naturlig del av min förmåga.

FAKTA

Hur många gånger ska man rena sin energi
Ibland kan du behöva göra det ofta, beroende på om du lever i något destruktivt eller drar tillbaka det i ditt liv gång på gång. Ibland kan 1 gång räcka om du avslutat gamla trauman och mönster och ska starta om på nytt. När man renat sig 1 gång, känner man ofta längre fram i tiden om man behöver rensa upp igen. Man får en kvot att stå ifrån efter man renat sig och ser skillnaden. Man blir då mer uppmärksammad på dålig energi.

Det är inte farligt att rena sin energi, lite då och då. Du får en energi boost av att få in ny fräsch energi.

Vilka kan använda sig av rena sin energi
Alla som känner att dom inte mår bra. De som har tunga händelser att bära med sig. de som varit / är utsatta för misshandel fysiskt eller psykiskt. De som uåålevt tuffa trauman oavsett om det gäller skilsmässa eller förhållande inriktat. Människor som har det svårt i livet. Människor som önskar sig en ny start och börja så med en större chans till framgång.
Alla människor kan använda sig av det. jag har renat mig själv ett antal gånger genom livet och resultatet är omvälvande.

Vad händer efter man renat sin energi
Det tar lite tid innan den nya energin har stabiliserat och jämnat ut sig. Du får lite för hög energi först under första veckan efter din rensning. Under andra veckan börjar den nya energi rena allt som är utanför din kropp. Du känner dig mycket bättre efter ca 10 dagar du gjorde din rensning. Den tredje veckan börjar det hända nya bra möjlighet i ditt liv och från det, ökar dina chanser i livet och du mår bra, är glad och kan börja bygga upp på nytt. Dock bör man tänka på att inte vara i kretsar eller umgås med folk som skadar eller är destruktiva.

 

SÅ GÖR DU

Emaila mig lite info om din historia samt hur du upplever ditt liv och vad du kämpar emot. Jag vill ha ett nytaget selfie kort av ansikte/överkropp. Måste vara absolut nytt, för att jag ska kunna arbeta via ditt energifält. Skriv ner när du önskar få det utfört.

 

Rekommenderar 2 dagars ledighet eller en helg.

Man mår dåligt 2-3 dagar i samabnd med att jag rensar bort dålig energi och tömmer dig totalt dag 1. Reningen kan påverka dig mentalt dag 2 och 3. Man kan få skarp huvudvärk / migrän. Man bör inte vara aktiv dag 1 på kvällen, som bilkörning och träning eller party. Alkohol får inte förtäras.

Det kommer sedan ta mellan 7 dagar - 14 dagar för din energi att balansera ut sig och förändra ditt liv.

 

Kostnad per person 1500kr

Ett par kan göra det samtidigt och få rabatt 2500kr

evaeriksson05@gmail.com

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)